Belægningsarbejde

Entreprenørfirmaet JBR ApS udfører alle former for belægningsarbejder

Hos Entreprenørfirmaet JBR ApS udfører vi alle former for belægningsarbejde, lige fra betonsten til granit og til støttemure. Vores erfaring spænder bredt og, vi udfører opgaver for både private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner – effektivt og til tiden.

Drømmer du om en ny havegang eller terrasse? Vi sørger altid for en smuk og holdbar løsning, hvor vægten er lagt på kvalitet både hvad angår materialer og metode. Lyder opgaven på en større renovering af en eksisterende belægning? Vi tilbyder mange forskellige løsninger – kontakt os på telefon 29 66 46 96 og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Find os her
Vesterled 16
8832 Skals
Tlf.: 29 66 46 96
Email.: jesper@ent-jbr.dk
CVR.: 33 75 36 67

Udstykninger af byggegrunde
Står du med en grund, som du skal have udstykket? Vi kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med udstykninger af byggegrunde. Vi graver ud til kloak, anlægger kloaksystemet, planerer og anlægger vej samt hvad du ellers måtte have brug for.

Vi kan klare alt det praktiske i forbindelse med en ny byggegrund, og du behøver dermed ikke have flere typer entreprenører tilknyttet projektet. Det gør processen både billigere og mere simpel.

Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol
Entreprenørfirmaet JBR ApS er certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for, at du har med en autoriseret kloakmester at gøre.

Her på siden kan du læse meget mere om vores kompetencer og arbejdsområder. Vi er altid klar til at tage en snak med dig om dine behov.

Ring endelig på telefon 29 66 46 96 hvis du har brug for en professionel og pålidelig totalentreprenør eller hvis du har spørgsmål.