Gravearbejde

Entreprenørfirmaet Jbr ApS udfører et professionelt og effektivt gravearbejde

Gravearbejde kan dække over mange områder. Typisk udfører vi gravearbejde, når en kunde skal have anlagt en sø, en ny kloak, når kabler skal graves ned eller når et areal skal klargøres til opførelsen af en ny vej, en parkeringsplads, et byggeri eller noget helt fjerde.

Skal din have planeres eller har du blot brug for en gravemaskine et par timer? Uanset din opgave, har vi erfaringen og det nødvendige udstyr til at løse den på bedste vis. Ønsker du selv at stå for gravearbejdet, udlejer vi også maskiner med fører på timebasis eller til en fast aftalt pris over en længere periode.

Hvis du har en større opgave, står vi gerne for totalentreprisen – i så fald sammensætter vi et godt tilbud til dig, så du har penge at spare i forhold til at få flere forskellige entreprenører på dit projekt.

Find os her
Vesterled 16
8832 Skals
Tlf.: 29 66 46 96
Email.: jesper@ent-jbr.dk
CVR.: 33 75 36 67

Udstykninger af byggegrunde
Står du med en grund, som du skal have udstykket? Vi kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med udstykninger af byggegrunde. Vi graver ud til kloak, anlægger kloaksystemet, planerer og anlægger vej samt hvad du ellers måtte have brug for.

Vi kan klare alt det praktiske i forbindelse med en ny byggegrund, og du behøver dermed ikke have flere typer entreprenører tilknyttet projektet. Det gør processen både billigere og mere simpel.

Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol
Entreprenørfirmaet JBR ApS er certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for, at du har med en autoriseret kloakmester at gøre.

Her på siden kan du læse meget mere om vores kompetencer og arbejdsområder. Vi er altid klar til at tage en snak med dig om dine behov.

Ring endelig på telefon 29 66 46 96 hvis du har brug for en professionel og pålidelig totalentreprenør eller hvis du har spørgsmål.