Jordarbejde

Entreprenørfirmaet JBR ApS udfører alle former for jordarbejde

Vi udfører alle former for jordarbejde både for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Arbejdet kan blandt andet lyde på afrømning af muld, byggemodning af grunde, terrænregulering, udgravninger til kældre eller rørlægning. Fælles for alle opgaver er, at vi sætter en ære i at udføre vores arbejde grundigt. Efter endt arbejde sørger vi naturligvis altid for, at der er rent og pænt på grunden igen.

Vi ser jord som et levende materiale, og som sådan kræver det en professionel indsats. Dette sikrer et varigt resultat, som du kan få glæde af i mange år fremover. Når vi får en opgave om jordarbejde ind, går vi som noget af det første i gang med planlægningsfasen. Jordarbejde er følsomt, idet arbejdet er afhængigt af vind- og vejrforholdene. Derfor er det vigtigt at planlægge arbejdet således, at vi undgår eksempelvis våd og frossen jord. Alt vores udstyr er af højeste kvalitet, og vi går ikke på kompromis med resultatet af vores arbejde.

Find os her
Vesterled 16
8832 Skals
Tlf.: 29 66 46 96
Email.: jesper@ent-jbr.dk
CVR.: 33 75 36 67

Udstykninger af byggegrunde
Står du med en grund, som du skal have udstykket? Vi kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med udstykninger af byggegrunde. Vi graver ud til kloak, anlægger kloaksystemet, planerer og anlægger vej samt hvad du ellers måtte have brug for.

Vi kan klare alt det praktiske i forbindelse med en ny byggegrund, og du behøver dermed ikke have flere typer entreprenører tilknyttet projektet. Det gør processen både billigere og mere simpel.

Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol
Entreprenørfirmaet JBR ApS er certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for, at du har med en autoriseret kloakmester at gøre.

Her på siden kan du læse meget mere om vores kompetencer og arbejdsområder. Vi er altid klar til at tage en snak med dig om dine behov.

Ring endelig på telefon 29 66 46 96 hvis du har brug for en professionel og pålidelig totalentreprenør eller hvis du har spørgsmål.