Kloakarbejde

Entreprenørfirmaet Jbr ApS har tilknyttet en autoriseret kloakmester

Hos Entreprenørfirmaet JBS ApS har vi en særlig forkærlighed for kloakarbejde. Vi har to autoriserede kloakmestre med mange års erfaring. Med vores autoriserede kloakmestre er vi i stand til at udføre alle former for kloakarbejde, hvad enten det er i forbindelse med anlæg og byggeri eller nye afløbsinstallationer. Vi udfører også udvidelse af kloaksystemer og tilbyder ekspertrådgivning om materialer og krav fra myndighederne.

Er din opgave af mindre karakter, løser vi også meget gerne den. Vi udfører eksempelvis rensning af kloakanlæg samt tv-inspektioner, der kan afsløre og udbedre eventuelle brud på kloaknettet.

Find os her
Vesterled 16
8832 Skals
Tlf.: 29 66 46 96
Email.: jesper@ent-jbr.dk
CVR.: 33 75 36 67

Udstykninger af byggegrunde
Står du med en grund, som du skal have udstykket? Vi kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med udstykninger af byggegrunde. Vi graver ud til kloak, anlægger kloaksystemet, planerer og anlægger vej samt hvad du ellers måtte have brug for.

Vi kan klare alt det praktiske i forbindelse med en ny byggegrund, og du behøver dermed ikke have flere typer entreprenører tilknyttet projektet. Det gør processen både billigere og mere simpel.

Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol
Entreprenørfirmaet JBR ApS er certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for, at du har med en autoriseret kloakmester at gøre.

Her på siden kan du læse meget mere om vores kompetencer og arbejdsområder. Vi er altid klar til at tage en snak med dig om dine behov.

Ring endelig på telefon 29 66 46 96 hvis du har brug for en professionel og pålidelig totalentreprenør eller hvis du har spørgsmål.