Murerarbejde

Entreprenørfirmaet JBR ApS bygger på kvaliteten

Skal du have muret en ny væg? Restaureret et murværk? Eller måske skal du have opsat et nyt badeværelse? Uanset opgaven har vi ekspertisen og værktøjet til at løse din opgave.

Vi er en erfaren virksomhed inden for murerfaget, og med vores eget team af dygtige murere, kan vi garantere et solidt og holdbart resultat. Har du en større opgave, der kræver mere end blot murere, kan vi stå for totalentreprisen, så hele byggeprocessen bliver nemmere for dig. Vi giver også gerne et godt tilbud.

Vi løser alle mureropgaver, så vi kan helt sikkert også løse din. Ring til os på telefon 29 66 46 96 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Find os her
Vesterled 16
8832 Skals
Tlf.: 29 66 46 96
Email.: jesper@ent-jbr.dk
CVR.: 33 75 36 67

Udstykninger af byggegrunde
Står du med en grund, som du skal have udstykket? Vi kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med udstykninger af byggegrunde. Vi graver ud til kloak, anlægger kloaksystemet, planerer og anlægger vej samt hvad du ellers måtte have brug for.

Vi kan klare alt det praktiske i forbindelse med en ny byggegrund, og du behøver dermed ikke have flere typer entreprenører tilknyttet projektet. Det gør processen både billigere og mere simpel.

Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol
Entreprenørfirmaet JBR ApS er certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for, at du har med en autoriseret kloakmester at gøre.

Her på siden kan du læse meget mere om vores kompetencer og arbejdsområder. Vi er altid klar til at tage en snak med dig om dine behov.

Ring endelig på telefon 29 66 46 96 hvis du har brug for en professionel og pålidelig totalentreprenør eller hvis du har spørgsmål.