Støbearbejde

Entreprenørfirmaet JBR ApS er din professionelle partner inden for alle former for støbearbejde

Et godt fundament er altafgørende. For at sikre et godt fundament, er det vigtigt med folk, du kan stole på. Entreprenørfirmaet JBS ApS er din professionelle partner inden for alle former for støbearbejde, og vi står for et arbejde, der er udført med vægt på kvalitet og godt håndværk. Uanset om du skal have udført støbearbejde i forbindelse med nybygning, ombygning, tilbygning, reparation eller renovering står vi klar til at hjælpe.

Ring til os på telefon 29 66 46 96 og fortæl om jeres opgave. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning for jer.

Find os her
Vesterled 16
8832 Skals
Tlf.: 29 66 46 96
Email.: jesper@ent-jbr.dk
CVR.: 33 75 36 67

Udstykninger af byggegrunde
Står du med en grund, som du skal have udstykket? Vi kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med udstykninger af byggegrunde. Vi graver ud til kloak, anlægger kloaksystemet, planerer og anlægger vej samt hvad du ellers måtte have brug for.

Vi kan klare alt det praktiske i forbindelse med en ny byggegrund, og du behøver dermed ikke have flere typer entreprenører tilknyttet projektet. Det gør processen både billigere og mere simpel.

Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol
Entreprenørfirmaet JBR ApS er certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for, at du har med en autoriseret kloakmester at gøre.

Her på siden kan du læse meget mere om vores kompetencer og arbejdsområder. Vi er altid klar til at tage en snak med dig om dine behov.

Ring endelig på telefon 29 66 46 96 hvis du har brug for en professionel og pålidelig totalentreprenør eller hvis du har spørgsmål.